Suport de bicicletă pentru mașină – cum faci alegerea cea mai bună?

Atunci când vrei să pleci în vacanță și să iei și bicicleta sau bicicletele cu tine, poate să îți piară cheful instantaneu. Dar poți evita asta dacă te pregătești din timp și îți achiziționezi un suport special pentru biciclete pe care să îl amplasezi pe mașină.

Dar cum trebuie să arate acesta, ce caracteristici trebuie să aibă și cum ești sigur că faci cea mai bună alegere? Iată câteva întrebări la care voi încerca să îți răspund în cadrul acestui articol.

1. Câte biciclete trebuie să transporți?

Evident, dacă transporți doar o singură bicicletă poate fi mai ușor să găsești un loc în care să amplasezi suportul. Dacă, însă, pleci în vacanță cu toată familia și bicicletele aferente, atunci trebuie să te orientezi către un suport durabil, sigur și rezistent.

2. Cât de sigur este?

În funcție de acest aspect, poți alege fie un suport care se montează pe mașină, fie unul tip cârlig ce se fixează pe spatele autoturismului. Ambele sunt foarte sigure, dacă sunt montate și folosite în mod corespunzător.

3. Ce buget ai?

În funcție de materialele din care este confecționat, sistemul de prindere, precum și numărul de biciclete pe care îl suportă, un astfel de suport poate ajunge la prețuri destul de mari. Alte aspecte care cresc prețul pot fi finisajele, culorile și chiar brandul.

Așadar, dacă nu vrei să plătești mai mult doar pentru aceste ultime aspecte, poți opta și pentru un suport no name, dar care îți oferă siguranța de care ai nevoie.

4. Ce tip de mașină ai?

Anumite tipuri de suporturi de bicicletă pot fi montate doar pe anumite mașini, așa că este important să ții cont de acest aspect atunci când faci o achiziție. Ar fi păcat să dai banii pe un dispozitiv pe care nu îl poți folosi din cauză că nu ai autovehiculul potrivit. Unde mai pui că riști să îți strici și vacanța…

5. Cât de sus poți ridica bicicleta?

Este un aspect pe care îl scapă din vedere foarte mulți din cei care trebuie să își transporte bicicleta cu mașina.

Ai urmat toate instrucțiunile de mai sus și te-ai aigurat că ai suportul potrivit pentru mașina pe care o conduci: ai ales un suport care se montează pe mașină. Bun, dar acum trebuie să ridici bicicletele și îți dai seama că nu este cel mai ușor lucru pe care l-ai putea face, mai ales ținând cont de problemele pe care le ai la coloana vertebrală.

Pentru a evita scenariul de mai sus, ia în calcul și problemele de sănătate pe care le ai, dar și înălțimea și forma fizică. Astfel, uneori poate fi mult mai potrivit un suport ce se montează în spatele mașinii, chiar dacă acesta poate îngreuna un pic parcarea mașinii. Per ansamblu, însă, acesta poate fi cel mai potrivit atunci când vrei să transporți mai multe biciclete, fără mari bătăi de cap.

De ce sunt mesele de fotbal atât de populare?

De ce sunt mesele de fotbal atât de populare?

Fotbalul de masă este un joc popular în întreaga lume, indiferent că este jucat în confortul casei, în baruri sau săli de joacă destinate întregii familii. Dar de ce se bucură acest joc de asemenea popularitate?

Fotbalul de masă seamănă în multe privințe cu cel obișnuit, practicat pe teren, în ceea ce privește regulile însă diferența, evidentă de altfel, constă în accesibilitatea acestora. Astfel, pentru că nu sunt foarte scumpe și pot fi amplasate aproape oriunde, nefiind nevoie de un spațiu foarte mare, aceste mese de fotbal reprezintă varianta ideală atunci când vrei să ai un mijloc de distracție la îndemână.

Un alt motiv pentru care sunt atât de populare este că oricine poate juca fotbal de masă, indiferent că e vorba de un copil sau o persoană în vârstă. Deși coordonarea ochi-mână îți va pune ceva probleme la început, cu timpul vei deveni un adevărat expert.

De altfel, tocmai datorită faptului că îmbunătățește coordonarea și atenția, acest joc este recomandat copiilor de toate vârstele. Cei mici nu doar că își vor dezvolta noi abilități, dar vor sta departe de tabletă, televizor sau alte dispozitive de acest fel.

Idei de utilizare a mesei de fotbal

Dacă ai achiziționat o asemenea masă de fotbal de ceva vreme și cei mici sau prietenii tău dau semne că s-au plictisit de ea, atunci trebuie să apelezi la o nouă strategie pentru a-i menține ocupați și fericiți.

În primul rând, varianta cea mai la îndemână este să organizezi o competiție. Organizează jucătorii pe echipe, fă un clasament și pune la bătaie un premiu atractiv. De exemplu, dacă concursul este organizat pentru cei mici, poți pune ca premiu o oră în plus la desene, o jucărie preferată sau chiar o excursie. În final, indiferent cine va ieși câștigător, toți se vor putea bucura de pe urma premiului.

În schimb, dacă organizezi un turneu pentru prietenii tăi, atunci lucrurile se pot încinge un pic. Pune la bătaie sticle de vin sau wiskey sau, dacă vreți mai multă adrenalină, jucați pe pedepse.

Cum alegi masa de fotbal

În cazul în care nu ai o astfel de masă, dar articolul de față ți-a stârnit interesul, află că piața online este extrem de bogată în astfel de produse. Poți găsi modele din cele mai variate, la prețuri pentru toate buzunarele.

Înainte de a face o achiziție însă, este important să știi unde vei amplasa masa respectivă. Ai destul spațiu la dispoziție și ce dimensiuni sunt cele mai potrivite? Cât de des vei folosi masa? Este mai rentabil să o cumperi sau să mergi să joci în oraș? Iată doar câteva dintre întrebările la care trebuie să găsești răspuns înainte de a lua decizia finală.

În final, indiferent dacă alegi să cumperi o masă de fotbal pentru acasă ori dacă preferi să joci la barul preferat, important este să te bucuri de moment și de timpul petrecut alături de familie și prieteni.

Sideways Sindrome – boala împătimiţilor de drift. VIDEO

Sideways Sindrome – boala împătimiţilor de drift. VIDEO

Ceva care să ne dea energie pentru seară – drift de cea mai bună calitate.

Sideways Sindrome - boala împătimiţilor de drift. VIDEO

Fără prea multe cuvinte, clipul de mai jos este dedicat împătimiţilor de derapaje controlate. Drift pentru toată lumea, aşadar, într-un video care sperăm să vă încarce bateriile la final de săptămână.

Oare când vom avea şi noi un circuit în România pe care să ardem cauciuc?

[vsw id=”64546741″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Sideways Syndrome from Denisas Cerepovic on Vimeo

Foto-video: Denisas Cerepovic

Articol preluat de pe : http://www.promotor.ro/sport/alte-sporturi/sideways-sindrome-boala-impatimitilor-de-drift.-video-10806908

Pin It on Pinterest