Masini si fete: Sexy Nikki Nichole pozează cu GMC și Corvette

Masini si fete: Sexy Nikki Nichole pozează cu GMC și Corvette

Cand te gandesti la America, printre primlee lucruri care iti vin in minte sunt masinile puternice precum Chevrolet Corvette sau GMC 3500. Avand aceste doua super masini in minte ce ziceti daca ati adauga si o superba roscata langa acestea?

 

În ceea ce privește GMC-ul inclus in sedinta foto, a fost puternic upgradat astfel  incat sa arate mai agresiv ca niciodata, avand in vedere cine avea sa il conduca. Ca fapt divers, beneficiaza de suspensii ridicate, precum si cele patru roți în spate!

nikki-nichole-10

Prea  multe neputand fi spuse va lasam in compania lui Nikki Nichole si a jucariilor ei 😀

 

Sursa: Gtspirit

 

BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele

BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele

Compania germană BMW va participa la festivitatea de deschidere a evenimentului Paris Photo din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde va prezenta modelul M1 vopsit de artistul Andy Warhol. Pe lângă M1, BMW va expune şi un set de fotografii realizate de Uwe Düttmann, în care două fotomodele pozează alături de un BMW Seria 6 Gran Coupe.

BMW Seria 6 Gran Coupe, fotografiat alături de două fotomodele

BMW va expune un set de fotografii realizate de germanul Uwe Düttmann, în care modelul Seria 6 Gran Coupeapare în compania a două fotomodele. Pozele lui Düttmann vor fi expuse în cadrul evenimentului artistic Paris Photo, care se va desfăşura la studiourile de film Paramount Pictures din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Pe lângă fotografiile de inspiraţie retro, BMW va prezenta şi modelul M1 din 1979 pictat de artistul Andy Warhol.

Patru dintre imagini ilustrează un BMW 650i Gran Coupe într-un decor ce aduce aminte de film noir şi, în acelaşi timp, exprimă contrastul dintre tehnologia de ultimă oră şi spiritul senzual emanat de Seria 6 Gran Coupe.

Vizionati galeria foto  şi spuneţi-ne ce părere aveţi.

Articol preluat de pe : http://www.promotor.ro/pictoriale/fete-si-masini/bmw-seria-6-gran-coupe-fotografiat-alaturi-de-doua-fotomodele-10823786

 

BMW E30 si Amy

BMW E30 si Amy

Daca nu esti la mare, cu o bere rece in mana, la piscina sau undeva unde e racoare, trebuie sa vezi pozele astea. Pentru ca te vor binedispune! Iata un pictorial semnat Justin Popovici, in care apare o masina deja celebra, un BMW E30 KYL, alaturi de o domnisoara apetisanta si fotogenica, Amy. Enjoy!

Sursa 4tuning.ro

 

Amintiri de iarna cu Amy si Golf 4, by Justin Popovici

Amintiri de iarna cu Amy si Golf 4, by Justin Popovici

Se da un model pe nume Amy, un Golf 4 modificat si un fotograf iscusit, pe al sau nume Justin Popovici. Acum, in prag de plecat la mare, la soare, la distractie, ne mai aducem o data aminte de iarna care tocmai a trecut, prin intermediul unui pictorial semnat fotojustin.com

Sursa http://www.4tuning.ro