carvertical VIN

Daca eziti sa iti cumperi o bicicleta noua, cu siguranta ai motivele tale: ori te-ai obisnuit cu cea veche, ori te-ai atasat chiar de ea, ori nu ai timp sau chef sa cauti urmatoarea bicicleta pe care sa te bazezi cativa ani de acum incolo. Cu toate acestea, dincolo de aceste motive, probabil te gandesti destul de des sa iti inlocuiesti bicicleta veche cu un model mai nou.

Asa cum ai face cu orice alt obiect uzat, sau atunci cand nevoile tale se schimba, uneori este cazul sa renunti la vechea bicicleta si sa iti cumperi una care sa ti se potriveasca mai bine, care sa iti ofere o experienta mai frumoasa, in conditii mai mari de siguranta. Beneficiile nu se rezuma doar la a avea un obiect nou – bicicleta noua – ci te pot ajuta sa iti redescoperi pasiunea pentru mersul pe bicicleta.

Iata alte cateva beneficii pe care le poti avea atunci cand iti cumperi o bicicleta noua:

  1. Costuri mai mici cu reparatiile

Daca bicicleta ta este intr-o stare proasta, si o buna parte din mecanisme sunt uzate sau nefunctionale, cu una noua nu vei avea astfel de probleme. Ai nevoie sa te bazezi pe bicicleta ta, iar acest lucru se va intampla doar daca o poti utiliza in siguranta. Iar un ban in plus in buzunar nu iti va strica deloc.

Nu uita si de garantia cu care vine o bicicleta noua! Chiar daca intalnesti probleme cu noua bicicleta, multe dintre cele mai des intalnite probleme sunt acoperite prin garantie.

  1. Iti faci un upgrade

Poate ai o bicicleta obisnuita, intr-o stare relativ buna de functionare, insa te-ai saturat sa o lasi prin scari de bloc si in alte locuri unde nu este chiar in siguranta. In cazul acesta, ai nevoie de o bicicleta pliabila, perfecta pentru mediul urban, si pe care o poti lua cu tine atat la birou, cat si in alte moduri de transport in comun.

  1. O sa pedalezi mai confortabil

Nu este necesar ca bicicleta ta sa fie distrusa complet inainte sa o inlocuiesti, si nici sa iti iei cel mai nou si scump model. Insa o bicicleta mai noua decat cea pe care o ai acum va fi, cu siguranta, mai sigura, mai confortabila, si mai usor de manevrat. Asta deoarece modele mai noi sunt construite mai inteligent, din materiale mai flexibile si mai confortabile.

  1. Iti poate oferi o noua perspectiva

Daca alegi o bicicleta diferita de cea veche, s-ar putea sa vrei sa pedalezi prin locuri noi, sau sa pedalezi mai des sau pe distante mai lungi. O bicicleta cum nu ai mai avut pana acum te poate ajuta sa iti redescoperi pasiunea pentru pedalat sau sa descoperi o pasiune noua pentru mersul pe munte sau ciclismul pe distante mari. Trebuie doar sa incerci, si vei afla!

 

Photo by Carl Nenzen Loven on Unsplash

Distribuie acest articol: