carvertical VIN

Pentru cei ce locuiesc in orase aglomerate, transportul in comun este, adesea, ceva neplacut sau chiar un adevarat cosmar. Multi dintre acestia cauta alternative ieftine, ecologice, dar si distractive. Una dintre aceste alternative – care te poate ajuta si sa te mentii in forma – este un skateboard electric.

Citeste in continuare daca vrei sa afli cat de util poate fi un skateboard electric, pentru ca aceasta iti ofera cateva avantaje.

Asadar, este un skateboard electric mai util decât un skateboard obisnuit? Raspunsul simplu este da, din cateva motive. In primul rand, un skateboard electric este mai putin obositor ca unul obisnuit, pentru ca face toata munca. Acest lucru iti va fi util mai ales daca folosesti skateboard-ul electric ca sa ajungi la job. Desi depinde de motorul folosit, un skateboard electric te va ajuta si sa urci dealurile mult mai usor.

Un alt motiv pentru care vei prefera un skateboard electric este eficienta sistemului de franare. Acesta este util mai ales in oras, unde vei avea parte de multe obstacole neasteptate.

Cine poate folosi skateboardul electric?

Mai devreme am mentionat utilitatea skateboard-ului electric mai ales pentru acele persoane care fac naveta in medii urbane aglomerate. Insa un skateboard electric se potriveste persoanelor de orice varsta, fie ei copii (atata timp cat au un simt bun al coordonarii, in jurul varstei de 5-6 ani) fie seniori (dacă mobilitatea le permite).
In orice caz, accidentele nu vor putea fi prevenite intotdeauna si, prin urmare, este recomandat sa porti echipamentul de protectie clasic compus din casca, cotiere, genunchiere si manusi.

Ce sa iei in considerare inainte de a cumpara un skateboard electric

In majoritatea cazurilor, primul lucru la care se uita un potential cumparator este pretul. Acesta este, de cele mai multe ori, strans legat de calitatea produsului. Cu alte cuvinte, cu cat platesti mai mult cu cat vei obtine un skateboard electric mai modern, mai dotat, si cu o capacitate de functionare mai buna.

Bineinteles, acest lucru nu este valabil intotdeauna si, de aceea, chiar daca cumperi online (adesea, vei gasi reduceri mai mari), incearca intr-un magazin skateboard-ul de care esti interesat. Doar in persoana iti vei da seama ca skateboard-ul care ti-a atras atentia este ceea ce cauti. Citeste si specificatiile tehnice pentru a te asigura ca nu ai ratat vreo informatie importanta, verifica durata garantiei si, ca sa eviti neplacerile in viitor, posibilitatea de returnare a produsului.

Sumarizand, este clar ca skateboard-ul electric are anumite avantaje: este o alternativa buna la transportul in comun sau masina personala in orasele aglomerate, este mai sigur datorita sistemului de franare, este mai usor de folosit, si este mai rapid decat un skateboard obisnuit.

Prin urmare, mersul cu skateboard-ul va fi atat util cat si placut, caci vei depune mai putin efort pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Desigur, poti folosi skateboard-ul si pentru o simpla plimbare, unde nu vei regreta ca ai parte de ajutorul skateboard-ului in pante.

 

 

Distribuie acest articol: