carvertical VIN

In ultimii ani, fotbalul de masa a revenit in atentia publicului. Unii spun ca acest fenomen se datoreaza faptului ca oamenii isi doresc sa petreaca mai putin timp in fata ecranelor si mai mult timp impreuna cu prietenii, ceea ce nu e deloc o idee rea. In orice caz, fotbalul de masa a cunoscut o renastere, inclusiv in corporatii, care au creat un trend din includerea unei mese de fotbal la birou, pentru relaxarea angajatilor. Mesele de fotbal au revenit si in localuri, unde clientii desfasoara adevarate campionate de fotbal.

Insa nu este nevoie sa lucrezi la corporatie sau sa iesi in oras pentru a juca fotbal de masa. Daca esti pasionat de acest joc si vrei sa il ai la dispozitie oricand, poti achizitiona o masa de fotbal pentru acasa. Daca nu esti, inca, convins ca ar trebui sa faci acest lucru, iata cateva motive:

– te ajuta sa consumi energie fizica si mentala;
– este ideal pentru jucat cu prietenii dar si cu familia, inclusiv cu copiii;
– copiii pot invata sa fie competitivi dar si sa isi dezvolte spiritul de fairplay;
– incurajeaza un stil de viata activ si comunicarea;
– nu in ultimul rand, este pur si simplu distractiv.

Prin urmare, daca iei in considerare varianta cumpararii unei mese de fotbal pentru acasa, iata la ce trebuie sa fii atent inainte de a face acest pas:

1. Bugetul pe care il ai la dispozitie

Pe piata exista diferite modele de mese de fotbal, potrivite pentru majoritatea buzunarelor. Insa, inainte sa alegi un model anume, trebuie sa stii exact cat vrei sa cheltuiesti, pentru ca o masa de fotbal de dimensiuni mai mari, din materiale de calitate este, in mod evident, mai costisitoare. De aceea, este necesar sa iti cunosti bugetul ca sa iti poti ajusta si asteptarile.

2. Spatiu

Chiar daca bugetul tau este unul permisiv, nu neglija problema spatiului. Gandeste-te unde vrei sa amplasezi masa si daca ai suficient loc pentru a te misca in jurul ei. Fa masuratorile necesare si informeaza-te despre dimensiunile mesei pe care o doresti, astfel incat sa te asiguri ca masa e o sursa de distractie, nu cauza unor neplaceri.

3. Materiale

Daca bugetul iti permite, asa cum spuneam mai sus, alege o masa de fotbal construita din materiale de calitate, precum lemnul. Astfel, masa va fi mai durabila si mai stabila cand te joci foarte energic.

4. Constructie

Cateva aspecte carora sa le acorzi atentie sunt imbinarile, modul in care sunt vopsite diferite componente, precum si grosimea peretilor mesei. Peretii mai grosi inseamna mai multa durabilitate, deci orienteaza-te catre mese ale caror pereti masoara cel putin 2,5 cm in grosime.

Daca iti doresti un plus de confort, afla ca pe piata exista si mese de fotbal cu sistem automat de scoatere a bilei, suport pentru pahare, picioare ajustabile, afisaj pentru scor si alte functionalitati utile.

Distribuie acest articol: