carvertical VIN

Trotineta cu trei roti este o aparitie mai rara insa a capatat destul de multa popularitate in ultimii ani, indiferent ca este vorba de o trotineta copii sau una destinata adultilor. Pe langa mai multa stabilitate, o astfel de trotineta ofera si un mod de transport convenabil, nepoluant, cu care cel mic poate ajunge usor in diferite locuri sau care te poate ajuta pe tine, ca adult, sa faci mai multa miscare chiar si atunci cand singura ta destinatie este locul de munca.

De ce, sau mai degraba cand sa alegi o trotineta cu trei roti atunci cand cauti o modalitate alternativa de transport?

Iata cateva sugestii care iti vor fi utile:

  1. Cand vrei sa manevrezi trotineta cu usurinta

Aceasta situatie se aplica atat in cazul adultilor cat si in cazul copiilor. Daca pentru copii, cele trei roti compenseaza cand cei mici nu sunt inca foarte abili in a-si mentine bine echilibrul, trotineta cu trei roti poate fi utila si adultilor care au probleme in acest sens.

Alegerea unui model cu trei roti poate fi motivata, pur si simplu, de dorinta de mai multa siguranta, chiar daca nu ai probleme de mobilitate sau echilibru. Pentru cei mici cu siguranta este utila, si ii va incuraja sa faca mai multa miscare pentru ca nu se vor teme de cazaturi.

  1. Cand vrei sa ai un mijloc de transport convenabil

Din ce punct de vedere este convenabila o trotineta cu trei roti? In primul rand, pretul nu este deloc ridicat, mai ales daca vorbim de o trotineta pentru copii.

In al doilea rand, indiferent de dimensiunea modelului de trotineta cu trei roti, este usor de transportat. Daca modelul ales este unul pliabil, iti va fi cu atat mai usor sa iei trotineta cu tine oriunde ai nevoie, si sa o depozitezi chiar si in cele mai mici spatii.

  1. Cand vrei sa faci miscare dar nu iti place sa faci sport

Sa fim sinceri: nu toata lumea este pasionata de sport, chiar daca miscarea este benefica. Cei carora nu le surad antrenamentele de la sala de fitness au nevoie de modalitati distractive de a face miscare – mersul pe trotineta poate fi una dintre aceste modalitati.

In ce priveste copiii acestia au, de obicei, multa energie de consumat si se vor bucura de faptul ca trotineta le va fi la indemana.

  1. Cand vrei sa ai un mod de transport mai deosebit

Nu este nimic gresit in a iesi in evidenta, daca faci ceea ce iti place. Cu o trotineta pe trei roti, ceilalti vor stii, pur si simplu, ca esti interesat de lucrurile aparte.

Acelasi lucru este valabil si pentru copii – designul trotinetelor cu trei roti este, pur si simplu, mai interesant, tocmai pentru ca nu sunt atat de des intalnite. In plus, trotinetele pentru copii sunt decorate adesea in culori si imprimeuri vii, ce le va face foarte atragatoare pentru cei mici.

Distribuie acest articol: