Un adevarat fenomen in secolul trecut, automobilele de tip shooting brake sunt pe cale sa redevina la moda datorita conceptului Volvo Concept Estate al suedezilor de la Volvo.

Desi are o denumire destul de simpla, noul Volvo Concept Estate are un design sofisticat, imbinand foarte bine eleganta si sportivitatea. Impresionantul concept car al producatorului de automobile suedez se remarca si prin lupta dintre clasic si modern, prin numeroasele detalii inspirate de celebrul 1800 ES fiind oferite, de exemplu, de blocurile optice frontale dotate cu tehnologia led.

volvo concept estate 01

De asemenea printer atractiile principale de la exterior putem include si grila radiatorului, pozitionata aproape vertical, aripile laterale proeminente ce incadreaza rotile de 21 de inci, sau difuzorul de aer din spate atasat spoilerului posterior, toate aceste elemte transformand noul Volvo Concept Estate intr-o aparitie deopotriva impunatoare si rafinata.

volvo concept estate 03

In domeniul departamentului interior, conceptul suedezilor de la Volvo poate fi cu usurinta considerat o adevarata minune a design-ului si tehnologiei in domeniul automobilistic. Simplu dar modern interiorul noului automobil Volvo Concept Estate  propune o serie de detalii unice precum cele patru scaune individuale acoperite cu 0 tapiterie din piele alba si ceturile de siguranta intr-o culoare portocalie puternic contrastanta.

volvo concept estate 04

Nu pot fi trecute cu vedera nici cesurile de bord digitale regasite in spatele volanului cu un design in 3 spite sau de ecranul central tactil de dimensiuni foarte mari, folosit pentru afisarea tuturor informatiilor importante. De asemenea nu se pot lasa ignorate si numeroasele inserii din lemn masiv, lana si sticla regasite peste tot in interiorul, care denota o masiva nota de eleganta si exclusivitate.

volvo concept estate 05

Distribuie acest articol: