Unii veţi râde, gândindu-vă că schimbatul roţii e mult prea simplu ca să merite un astfel de tutorial. Alţii probabil veţi zâmbi condescendent văzând că sfaturile sunt puse în practică de o femeie. Dar punem pariu că, la final, veţi considera acest video-tutorial foarte util.

VIDEO: cum să schimbi roata în caz de pană - de la A la Z

Cele mai multe dintre maşinile care circulă pe şosele nu beneficiază de soluţia comodă a pneurilor run-flat, aşa încât, în cazul unei pene, trebuie recurs la schimbatul roţii – ceea ce pentru multă lume, în general pentru femei, reprezintă o bătaie de cap pe care preferă să o evite.

Tutorialul de faţă, însă, ne arată că schimbatul roţilor nu trebuie să fie neapărat o corvoadă, dacă se urmează câţiva paşi simpli. De la verificarea periodică a presiunii din roata de rezervă şi a prezenţei sculelor necesare în portbagaj până la fixarea maşinii pe loc şi demontarea roţii cu pană, următorul video vă arată detaliat că operaţiunea de schimbare a roţii nu e deloc un lucru de speriat.

Credeţi că protagonista din acest video a uitat vreun detaliu?

 

[vsw id=”AT_pPlJTiyE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Articol preluat de pe : http://www.promotor.ro/masini-noi/news/video-cum-sa-schimbi-roata-in-caz-de-pana-de-la-a-la-z-10873622

 

Distribuie acest articol: