carvertical VIN

Skoda a scos la iveală un nou model de echipare pentru toată gama sa de mașini, numit Black Edition, în ediție limitată. Prețurile încep de la 12772 euro pentru Citigo Black Edition și pot ajunge până la 30366 euro pentru ediția specială Yeti care include toate dotările, fiecare dintre versiuni fiind disponibile și în culoarea Black Magic Pearlescent (Negru Magic Perlat).

La versiunea Black Edition, Skoda Citigo în varianta în 3 sau 5 uși, este dotată cu un motor de 1 litru pe benzină, care dezvoltă 59 de cai putere. Pe lângă acesta, ceea ce primește în plus sunt noile jante din aliaj „Auriga”, proiectoare de ceață, geamuri fumurii, plus un sistem portabil de divertisment.

În ciuda numelui, Fabia Black Edition (care are un pret de pornire de la 19607 euro) poate fi achiziționată și în culoarea Candy White și atât versiunea hatchback, cât și versiunea break, au în dotare un motor de 104 cai putere, de 1,2 litri (TSI), plus scaune față încălzite, Bluetooth, navigație și un radio digital de tip DAB.

De asemenea, Skoda mai oferă și ediția limitată Roomster, care are ca preț de pornire aceeași sumă amintită și la Fabia Black Edition. Și această ediție dispune de aceleași dotări ca și Fabia (motor identic, navigație și radio DAB), în schimb opționalele pentru caroserie fiind diferite. Roomster-ul are jante de aliaj negre de 17 inchi (numite Comet), proiectoare de ceață negre, scaune sport și un volan cu trei spițe îmbrăcat în piele.

Atât modelul Rapid (21366 euro), cât și Rapid Spaceback (23100 euro) au un motor de 1,2 TSI, jante de 17 inchi de culoare neagră, scaune sport, navigație și radio digital. Numai versiunea hatchback are proiectoare de ceață, Spaceback-ul primind, în schimb, geamuri fumurii și opțiunea de a o putea cumpăra și în culoarea White Metallic (Alb Metalizat).

La variantele Octavia hatchback și break, se poate alege într un motor de 1,6 și 2 litri diesel TDI. Ca schimbare făcută odată cu introducerea ediției limitate, Skoda a introdus, pentru aceste modele, jantele de aliaj de 18 inchi „Turini”, cruise control și același sistem de infotainment ca la modelele Fabia. Pe lângă culoarea Black Magic Pearlescent, se poate alege și culoarea Moon White Metallic.

Modelul Superb primește jante de 17 inchi negre (Twistter), scaune față încălzite, tapițerie de piele, navigație și radio DAB, toate acestea la un preț de pornire de 25172 euro.

Ultimul model care încheie această listă este Yeti, care este dotat cu un motor de 138 de cai putere (2 litri TDI), fiind disponibil în culorile negru magic perlat și moon white metallic. Se poate alege între o cutie manuală în 6 trepte sau una automată tip DSG. În dotarea acestui model mai intră și jantele de aliaj de 17 inchi „Matterhorn”, spoilerele față și spate și, evident, radioul DAB și navigația, totul la un preț de start de 30366 euro.

Distribuie acest articol: