carvertical VIN

Compania Rolls-Royce intentioneaza sa scoata pe piata, in aproximativ trei ani, o versiune decapotabila pentru modelul Wraith, potrivit informatiilor furnizate de englezii de la AutoExpress.

Rolls-Royce vrea sa uimeasca cu o noua versiune decaptabila a lui Wraith

Informatia a fost confirmata chiar de de CEO-ul Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos. Acesta a infirmat insa zvonurile care au tot circulat in ultima vreme in ceea ce priveste aparitia unui SUV al acestei marci si a exclus vehement productia unui astfel de model in gama Rolls-Royce.

Torsten a mai precizat ca noul model decapotabil Wraith va creste productia din Goodwood de la 3.000 la 4.700 unitati pe an. Britaniici de la Rolls-Royce au anuntat, de asemenea, ca pregatesc o noua generatie a modelului Phantom, in aproximativ trei ani, care va avea si o versiune cu sistem de propulsie hibrid plug-in, care va fi un full-hibrid, adica 100% electric. Aceasta versiune electrica ar ajuta la respectarea normelor europene ce vor valabile in trei ani.

Articol preluat de pe : http://www.4tuning.ro/masini-noi/rolls-royce-vrea-sa-uimeasca-cu-o-noua-versiune-decaptabila-a-lui-wraith-18350.html

Distribuie acest articol: