carvertical VIN

Dupa ce am putut admira noul Mercedes S-Class W222 de la nivelul interiorului, urmatoarea generatie a limuzinei germane vine acum si ni se dezvaluie intr-o prima fotografie oficiala ce surprinde aspectul exterior al viitoarei nave amiral a constructorului din Stuttgart.

Noul Mercedes S-Class - Prima imagine oficiala

Urmand a debuta chiar la mijlocul acestei luni, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class se poate mandri cu o parte frontala impunatoare, ce atrage toate privirile asupra sa atat prin grila uriasa a radiatorului, cat si prin prizele de aer de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici blocurile optice complet restilizate care, asa cum era de asteptat, se bucura de prezenta tehnologiei LED.

In ceea ce priveste profilul lateral, viitoarea nava amiral a constructorului din Stuttgart pare sa beneficieze de numeroase influente stilistice preluate de la recent lansatul CLA, singura diferenta notabila intre cele doua modele fiind data de proportii. De asemenea, spre deosebire de predecesorul sau, noul Mercedes S-Class W222 a renuntat la a se mai mandri cu extensiile sale proeminente atasate aripilor fata / spate. Din pacate, singura fotografie oficiala ce surprinde aspectul exterior al viitoarei nave amiral a constructorului din Stuttgart nu ne ofera nici un fel de indiciu cu privire la partea posterioara insa, dupa cum am putut vedea AICI, modificarile operate de designerii germani sunt mai mult decat evidente. Iar asta nu e tot.

Pe langa aspectul estetic radical imbunatatit, urmatoarea generatie a limuzinei Mercedes S-Class va mai aduce cu sine si numeroase noutati de ordin tehnic si tehnologic, dupa cum putem observa la urmatoarea adresa.

Articol preluat de pe : http://www.4tuning.ro/masini-noi/noul-mercedes-s-class-prima-imagine-oficiala-18357.html

Distribuie acest articol: