carvertical VIN

Dacă ar fi ca Maybach-ul să-l citeze pe Terminator, probabil ar spune „I’ll be back!” Adică, „Mă voi întoarce!” Într-adevăr, Mercedes are de gând ca, la doi ani după stoparea producției acestui model, să-l readucă în atenția publicului. Noua versiune, S600, va costa aproximativ 167540 de euro și va putea fi cumpărată începând cu luna aprilie a anului viitor, când va ajunge în reprezentanțe.

Ea va fi cu 20 de centimetri mai lungă decât decât modelele de clasă S standard, mare parte din acest spațiu aflându-se în partea pasagerilor. Nu vor lipsi și dotările luxoase, care mai de care mai potrivite pentru cumpărătorii pretențioși. Mercedes a ținut să precizeze că Maybach nu este doar o simplă mașină, ci un brand secundar, la fel AMG-ul. Compania germană eliminase modelul din producție din cauza vânzărilor foarte slabe în noiembrie 2013, însă a subliniat faptul că a dorit să-l introducă din nou, de data aceasta ca parte integrantă, aflată sub cupola Mercedes.

Maybach S600 va avea un motor V12, cu 523 de cai putere și, posibil, o transmisie automată, în 7 trepte, luată de la Mercedes Benz S550. Echipamentul standard este alcătuit dintr-un pachet de asistență pentru șofer, cu tehnologia Intelligent Drive, Magic Body Control, Night View Assist Plus, completate de un pachet pentru confort și încălzire, un HUD (head-up display), un sistem de iluminat inteligent cu LED-uri și un sistem de sunet 3D surround Burmester.

Distribuie acest articol: