carvertical VIN

Motociclismul este un sport, pe doua roti, care dezvolta adrenalina si dezvolta pasiunea pentru aventuri de neuitat. Motociclismul merge mana in mana cu preventia. Si, cum este mai usor sa previi decat sa incerci sa repari ce s-a stricat, este mai bine sa ai cu tine, la drum, setul complet de echipament moto. Din arsenalul rau, evident ca nu poate lipsi o jacheta moto. Aceasta previne juliturile si, in schimb, de apara in caz de vreme extrema: ploaie sau vant puternic.

Cauti o jacheta moto din piele pentru aventurile tale cu motorul, dar si casca perfecta Eunduro? Nu mai sta pe ganduri si echipeaza-te corespunzator. Fie ca esti in cautare de o geaca moto din piele cu aspect clasic, sau una cu aspect modern, aici vei gasi exact ce ai nevoie! Poti alege o geaca moto din piele, tip sport, geaca moto de oras, sau geaca moto de dama.

Este indispensabila

O jacheta moto reprezinta, pe langa o piesa indispensabila din echipamentul moto al oricarui iubitor de adrenalina care se respecta, o piesa vestimentara extrem de populara si foarte cool, putand fi purtata chiar si atunci cand nu circulati cu motocicleta! Exista o varietate de materiale din care poate si confectionata o geaca moto si va garantam ca veti ajunge sa aveti in garderoba mai multe modele, nu doar unul.

Cand vorbim de imbracaminte moto, nu putem omite si celebrii pantaloni moto din piele care nu s-au demodat niciodata. Pe langa faptul ca foarte multe persoane ii poarta doar pentru faptul ca li se par foarte moderni, acest tip de pantaloni moto sunt indispensabili, deoarece va protejeaza pielea si oasele in cazul unui accident. Daca nu sunteti fanul modelelor realizate din piele, puteti opta pentru pantaloni moto realizati din materiale sintetice, cum ar fi nailonul.

Cele mai multe persoane cred ca o simpla pereche de blugi le ofera suficienta protectie in cazul unei coliziuni, lucru care este fals! Bumbacul este un material subtire care va fi rupt imediat in cazul unei alunecari si nu va va oferi gradul de siguranta de care aveti nevoie.

Va garantam ca va veti bucura de o plimbare pe motocicleta in aer liber, echipat corespunzator, cu o imbracaminte moto adecvata gen jacheta moto, ce va va conferi un aer cool si modern si va va mentine in siguranta in orice moment.

Materiale compozite

Jachetele de motociclist sunt confectionate din materiale compozite variate: sintetice, textile sau piele. De exemplu, exista o serie de jachete moto din imitatie de piele, cu sectiuni matlasate, cu fermoar diagonal in fata, cu buzunare laterale inchise cu fermoar si mansete cu fermoar, fiind captusite. Sunt confectionate din materiale 100% pe baza de poliester, cu invelis complet din poliuretan, iar captuseala este 92% din polistiren si 8% elastan.

Distribuie acest articol: