carvertical VIN

Deconspirat de cateva schite scapate pe internet in cursul zilei de ieri, noul si salbaticul VW Design Vision GTI Concept revine astazi in atentia noastra si ni se dezvaluie in toata splendoarea sa, in primele fotografii oficiale.

Cum arata noul VW Design Vision GTI, Golf-ul 7 de 503 cai putere

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul editiei din acest an a evenimentului Worthersee Tour, noul Volkswagen Design Vision GTI reuseste sa se remarca inca de la prima aparitie datorita designului sau radical – prezent atat la nivel de exterior, cat si la nivel interior, ce abunda in fante de aer si elemente ale caroseriei de dimensiuni mai mult decat generoase.

De asemenea, salbaticul concept al constructorului german din Wolfsburg mai impresioneaza si prin aspectul sau tehnic, noul Volkswagen Design Vision GTI Concept ascunde sub capota sa bombata un propulsor V6 twin-turbo de trei litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 503 cai putere si 560 Newton-Metri. Se adauga pe lista cu picanterii de ordin mecanic si o cutie DSG insarcinata sa transmita intreaga putere tuturor celor patru roti, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in nici mai mult, nici mai putin de 3.9 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, noul Volkswagen Design Vision GTI Concept promite o incursiune pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora!

VW Design Vision GTI Concept

VW Design Vision GTI Concept

VW Design Vision GTI Concept

VW Design Vision GTI Concept

VW Design Vision GTI Concept

VW Design Vision GTI Concept

Articol preluat de pe: http://www.4tuning.ro/concept-car/cum-arata-noul-vw-design-vision-gti-golf-ul-7-de-503-cai-putere-18433.html

Distribuie acest articol: