Tuning: BMW M6 „învelit” în negru mat

Tuning: BMW M6 „învelit” în negru mat

BMW M6 este un model care nu mai are nevoie de nici cea mai mică prezentare iar gama de culori în care este disponibil din fabrică este una care i se potriveşte perfect, însă unii nu se rezumă doar la lucruri stock.

Tuning: BMW M6 "învelit" în negru mat

Să nu ne înţelegeţi greşit, BMW M6 este o bestie chiar şi cu configuraţia de fabrică pentru că V8-ul de 4,4 l cu care a fost binecuvântat este cuplat la o transmisie automată cu 7 viteze şi produce nu mai puţin de 401 CP şi un cuplu de 600 Nm.

Cei de la R1 Motorsports au fost de părere că asemenea performanţe trebuie să se reflecte şi la exterior, aşa că au învelit bavarezul cu o folie de culoare negru mat, mai exact Satin Black, nuanţă care poate fi regăsită şi pe evacuările finale.

Maşina a fost plasată şi mai aproape de sol cu ajutorul unor suspensii sport H&R, nu înainte de a fi încălţată cu un set de jante ADV.1 asortate cu etrierele vopsite în verde.

Foto-video: R1 Motorsports

Articole preluat de pe : http://www.promotor.ro/masini-noi/tuning-auto/tuning-bmw-m6-invelit-in-negru-mat-10836298

Tuning Chevrolet: O.CT supraalimenteaza noul Camaro SS, obtine un total de 630 CP

Tuning Chevrolet: O.CT supraalimenteaza noul Camaro SS, obtine un total de 630 CP

432 cai putere indesati sub capota unui Chevrolet Camaro par a fi indeajuns pentru orice pasionat de muscle car-uri, insa companiile de tuning stiu ca intotdeauna este loc de mai bine. Mai ales atunci cand la baza se afla un propulsor V8 de 6.2 litri.
Tuning Chevrolet: O.CT supraalimenteaza noul Camaro SS, obtine un total de 630 CP

Exemplul perfect vine din partea celor de la O.CT Tuning. Usor dezamagita de performantele recent-lansatului Chevrolet Camaro SS, celebra companie austriaca de tuning vine in ajutorul propulsorului V8 de 6.2 litri cu un sistem de supraalimentare si alte mici bunatati. Rezultatul? Ei bine, in urma tratamentului suferit, muscle car-ul american se lauda in fata celorlalte automobile cu un total de pana la 630 cai putere si 730 Newton-Metri. Din pacate, noile performante lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca un exemplar standard reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5.2 secunde. Si asta nu e tot. Pentru ca sunetul propulsorului in opt cilindri sa iasa in evidenta mai mult ca niciodata, specialistii O.CT Tuning s-au pus de instalat si un nou sistem de evacuare sport, realizat din otel inoxidabil. Momentan, acestea sunt singurele modificari disponibile. Si probabil singurele modificari de care are nevoie un Chevrolet Camaro SS.

Sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/tuning-chevrolet-o-ct-supraalimenteaza-noul-camaro-ss-obtine-un-total-de-630-cp-13968.html