Opel Astra OPC Extreme Geneva 2014

Opel Astra OPC Extreme Geneva 2014

Văzut prima data într-o fotografie-teaser, domnilor, acesta este Opel Astra OPC Extreme, în metal si fibra de carbon.

opel asta opc extreme01

Cel mai puternic Opel Astra OPC creat vreodată este o prezenţă uşor de remarcat la standul Opel de la Salonul Auto de la Geneva, printre celelalte modele inofensive.

opel asta opc extreme02

Ingredientele pe care mizează Opel sunt fibra de carbon în abundenţă şi un kit de caroserie care arată mult mai ameninţător în realitate decât în poze. Pe cuvânt de cercetaş şi pe dovezi: aruncaţi o privire la nările din capotă şi la evacuările duble.

opel asta opc extreme03

Ne-am făcut curaj, am tras aer în piept şi am intrat în habitaclu, unde am mai primit o porţie de fibră de carbon, ca şi cum primul fel de la exterior nu ar fi fost de ajuns. E uşor totuşi să îţi dai seama că sub toate inserţiile şi emblemele OPC Extreme stă de fapt un Astra obişnuit, pentru că nimic nu s-a schimbat în materie de design, cu excepţia cosmetizării puternice.

opel asta opc extreme04

Scaunele au acel iz medicinal de proteză ortopedică şi par făcute special pentru cei cu coloana vertebrală strâmbă, dar adevărul este că îţi susţin fiecare muşchi al spatelui.

opel asta opc extreme05

Sursa: ProMotor.ro

Conceptul Opel Astra OPC Extreme, pregătit pentru Geneva

Conceptul Opel Astra OPC Extreme, pregătit pentru Geneva

Opel va prezenta la Salonul Auto Geneva 2014 un concept numit Astra OPC Extreme, care va sta la baza unui model produs în serie limitată.

Opel Astra OPC Extreme e numele conceptului pe care producătorul german cu sediul în Rüsselsheim îl va prezenta la Salonul Auto Geneva 2014 din luna martie.

Potrivit germanilor, conceptul Astra OPC Extreme e derivat din versiunea de curse Astra OPC Cup şi va da naştere unui model produs în serie limitată, care va fi cel mai rapid Astra construit vreodată pentru circulaţia pe drumurile publice.

Astra OPC Extreme  EMBARGO 31.1.14

Studiul OPC Extreme din 2014 e succesorul conceptului Astra OPC X-treme din anul 2002 şi are parte de multiple componente din fibră de carbon, o structură de siguranţă integrată, scaune de curse şi centuri de siguranţă în şase puncte. Altfel spus, varianta de serie a conceptului Opel Astra OPC Extreme va fi un fel de maşină de curse care poate fi condusă legal şi pe drumurile publice.

Sursa: ProMotor.ro