carvertical VIN

Credeaţi că numai maşinile se vor bucura de moda înlocuirii motorului cu combustie internă cu silenţiosul duo baterie + motor electric? Vă prezentăm  , o motocicletă electrică foarte puternică.

Voxan Wattman-top4 Voxan Wattman-top2-white Voxan Wattman-top1-white Voxan Wattman Voxan Wattman-rouge-noirseas2 Voxan Wattman-gris-noir-seas Voxan Wattman-front3-white Voxan Wattman-front2-black1 Voxan Wattman-front1-white Voxan Wattman-bleu-titaneseas2 Voxan Wattman-back2-white Voxan Wattman-back3-white Voxan Wattman-back5-black Voxan Wattman-back-white1 Voxan Wattman-bleu-noirseas2

Ştim că în afară de galeria foto vă interesează cifrele. Din fericire nu sunt multe de reţinut. Cifra-cheie este 200. Vorbim despre 200 de cai putere, dar şi despre un cuplu instantaneu de 200 Nm la turaţii de până la 10.500 rpm.

Bestia monegasco-franceză de 350 kg este pusă în mişcare de un motor cu magneţi permanenţi, răcit cu lichid. Acesta o duce de la 0 la 100 km/h în numai 3,4 secunde şi de la 0 la 160 km/h în 5,9 secunde.

Fiind un model electric, evident, la un moment dat discuţia ajunge la autonomie. Nu trebuie însă să te opreşti din a strânge bani la ciorap. Wattman are o rază de acţiune de 180 km, iar timpul de încărcare a bateriei de 12,8 kWh nu depăşeşte 30 de minute.

Iată şi o prezentare video, pentru cei prea leneşi ca să mai citească:

[vsw id=”SgP_yEgJnEo” source=”youtube” width=”600″ height=”480″ autoplay=”no”]

Iar celor care vor să aprofundeze subiectul le recomandăm site-ul oficial al celor de la Voxan.

Cât costă încă nu ştim, dar am aflat că fiecare Wattman e produs manual în Monaco. De unde deducem o cifră cu multe zerouri…

Sursa: Playboy.ro

 

Distribuie acest articol: