carvertical VIN

Ti s-a intamplat vreodata sa ramai cu masina in pana, in mijlocul drumului? Faceai disperat semne masinilor care treceau pe langa tine insa niciun sofer nu s-a oprit pentru a-ti da o mana de ajutor ? Te-ai gandit sa apelezi la un prieten sa vina sa te remorcheze insa ori a fost ocupat, ori ati fost opriti la prima intersectie de un echipaj de politie. Motivul ? Dispozitivul pe care l-ati folosit nu a fost unul omologat pentru remorcare si de fapt, trebuia sa chemi in ajutor o firma specializata in tractari auto.

Acum stii ca, daca vei intampina astfel de probleme pe viitor, poti apela la o firma specializata in tractari auto. Sa nu crezi ideile preconcepute conform carora tarifele sunt mari. Cu siguranta va trebui sa platesti pentru serviciile oferite insa avantajele oferite de o astfel de firma sunt nenumarate si net superioare oricarui ajutor venit din partea unui prieten sau cunostinte.

De ce sa apelezi la o firma de tractari auto?

In primul si in primul rand, in cazul in care ai o pana, o firma de tractari auto iti va oferi ajutor profesionist, indiferent de tipul masinii pe care o detii, locul in care te afli, sau ora la care ai sunat. Majoritatea firmelor de tractari auto le ofera clientilor asistenta 24 de ore din 24, intervenind prompt oriunde ai fi. In cazul in care autovehiculul cu care ai ramas in pana este un microbuz, furgoneta sau TIR, aceste firme dispun de un echipament performant pentru a aborda orice fel de autovehicul.

Multe din firmele de tractari auto au platforme dotate cu scule si truse, cu echipamentul necesar pentru a oferi asistenta tehnica la fata locului. Uneori nu mai este nevoie de tractarea autovehiculului. In plus, angajatii firmelor de tractari auto au pregatire in mecanica auto.

In caz de accident, cand autovehiculul este avariat si necesita transportarea la un service pentru reparatii, apelarea la o firma de tractari auto este absolut necesara deoarece aceasta din urma dispune de platforme speciale pentru transport dar si de alte echipamente pentru repunerea pe sosea sau ridicarea unui autovehicul care a iesit din decor. Echipajul unei firme de tractari auto este profesionist, are o experienta bogata. Drept urmare, fii sigur ca firma de tractari auto va actiona rapid, in forta, pentru ca situatia sa fie remediata rapid.

In cazul in care masina pe care o detii a fost adusa din strainatate sau este radiata, va necesita transport pe o platforma, serviciu pe care doar o firma de tractari auto il poate oferi.  In plus, un lucru demn de mentionat este urmatorul : majoritatea firmelor specializate in tractari auto dispun de asigurare CMR. Drept urmare, poti transporta fara griji si un autovehicul de o valoare ridicata.

Doar o firma specializata iti poate oferi asistenta la orice zi si ora din noapte si ajutor profesionist. Preturile practicate difera de la o firma la alta, tu esti cel care va trebui sa gasesti firma potrivita la care trebuie sa apelezi. Pentru orice alte detalii si informatii mai complexe, accesati tractari auto bucuresti

Distribuie acest articol: