carvertical VIN

Service-ul auto ajuta companiile si oamenii sa-si inteleaga masinile, reparand si explicand ce sa faca pentru a evita alte probleme cu masina. Cand ai anumite probleme cu masina trebuie s-o repari.

Cel mai bun mod de a repara masina este sa o duci la un service auto. Beneficiile sunt in numar mai mare: o veche experienta acumulata in ani, piese si instrumente profesionale si altele. Piesele si produsele folosite in anumite service-uri auto sunt marca celor mai faimosi producatori de piese auto la nivel european si sunt atent selectionate de catre profesionisti, astfel incat tu o sa ai garantia ca vei beneficia cu adevarat de calitate. Cel mai recomandat este sa alegeti un service auto de calitate, pentru a evita sa mergi la mai multe service-uri pentru a-ti repara masina. Un service este si mai bun daca ofera diferite consilieri de service driverfriendly. Consilierea de service driverfriendly te ajuta sa intelegi ce se intampla cu masina ta, apoi iti dau toate variantele de reparare si te ajuta sa selectezi optiunea cea mai potrivita pentru tine. Un service auto bun reprezinta service-ul ce ofera o experienta foarte buna clientului, in care ii repara masina si ii explica cum sa evite viitoarele piedici a bunului mers al autovehicului. Se dau si niste detalii despre cost, piese, timp,  astfel clientul stie din timp la ce sa se astepte.

 

Lucrul de reparatie al fiecarei masini este atent supravegheat, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Se ofera o mare atentie controalelor si operatiilor executate, toate astea pentru certitudinea repararii tuturor defectiunilor si siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

 

De multe ori, o vizita la un service poate prelungi durata de viata a masinii dumneavoastra, ii poate pastra performantele la un nivel optim, prelungeste viata componentelor, etc.

Este foarte important ca atunci cand alegem un service auto, acesta sa fie omologat, de cele mai multe ori acestea sunt echipate la standardele impuse de producatorii anumitor marci de masini, piesele auto sunt si ele originale astfel incat beneficiati pe deplin de calitatea unei astfel de reparatii.Personalul unui service auto omologat, are cunostinte tehnice la un nivel avansat, echipamente de diagnosticare beneficiaza de update-uri periodice astfel incat sa poata depisa orice problema tehnica care a survenit la masina dumneavoastra.

Prin achizitionarea de piese originale, aveti garantia ca aceste produse au fost supuse unor controale riguroase de calitate, care respecta standardele europene si normele in vigoare. Service-urile auto trebuie sa fie verificare si auditate de Registrul Auto Roman, pentru a obtine certificarea necesara repararii autovehiculelor. Astfel, sunt garantate serviciile de identificare, diagnosticare si reparatie ale oricarei masini.

In functie de orasul dumneavoastra, puteti avea lista tuturor service-urilor auto din zona, disponibila pe servicelist.

Distribuie acest articol: